Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Apartament Kasprusie 6A

Adres obiektu Kasprusie 6a/2, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 11 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Wójtowicz Iwona
Dodano: 2017-06-05
Pobyt od: 2017-06-01 do 2017-06-03 IP: xx.0.120.102
 
 
    

Bardzo fajne ciche miejsce na wypoczynek, apartament czyściutki, dobrze wyposażony, blisko centrum. Właściciel bardzo miły i pomocny. Pani Małgorzata też bardzo miła i uczynna kobieta. Miejsce godne polecenia dla rodzin z dziećmi. Dziękujemy za pobyt jeszcze tam wrócimy. Rodzina Wójtowiczów.


 
 

Izabela, Wanda, Anna i Wacław z Katowic
Dodano: 2016-10-09
Pobyt od: 2016-10-07 do 2016-10-09 IP: xx.79.22.86
 
 
    

Przemiły, przeuroczy, wspaniały, troskliwy gospodarz o wielkim sercu :) Mieszkanko czyściutkie, cieplutkie, niesamowicie wyposażone we wszelki potrzebny sprzęt, jest nawet termometr do zmierzenia gorączki, który tym razem bardzo mi się przydał. Z tego mieszkanka jest wszędzie blisko, gdyż znajduje się w samym sercu Zakopanego. Jak wyjeżdżać do Zakopanego to tylko do Pana Andrzeja :) Pozdrawiamy serdecznie i życzymy samych miłych wczasowiczów :)


 
 

Renata Woś
Dodano: 2016-07-26
Pobyt od: 2016-07-20 do 2016-07-24 IP: xx.77.205.207
 
 
    

Super mieszkanko, b. dobra lokalizacja, przesympatyczny właściciel. Dziękujemy P. Andrzeju. Renata i Małgorzata


 
 

Iwona z Tomaszowa Maz.
Dodano: 2016-04-24
Pobyt od: 2016-04-21 do 2016-04-24 IP: xx.141.249.101
 
 
    

Mieszkanie eleganckie bardzo czyste i zadbane. Wyposażone we wszystko co potrzeba. Wszędzie bliziutko a zarazem cisza i spokój. Gospodarz bardzo miły uczynny i przesympatyczny, nastawiony na komfort i zadowolenie gości - 100% prywatności. Wszystkim gorąco polecam i na pewno jeszcze nieraz skorzystamy z tej oferty.


 
 

Dorota
Dodano: 2015-06-06
Pobyt od: 2015-05-23 do 2015-05-31
 
 
    

Wspaniałe miejsce. Czysto, elegancko, wyposażenie znakomite, dosłownie we wszystko. Apartament ze smakiem, w znakomitym stylu. Cicho, spokojnie i wszędzie blisko. Właściciel wspaniały, uprzejmy, miły, serdeczny, taktowny, chętny zawsze do pomocy. Naprawdę polecam!


 
 

wladek
Dodano: 2014-07-23
Pobyt od: 2014-07-06 do 2014-07-16
 
 
    

Wyposazenie pokoi,kuchni i lazienki nadspodziewanie kompletne.Wszedzie lad i porzadek.Gospodarz zawsze sluzy rada przy rownoczesnej dyskrekcji.Blisko centrum a rownoczesnie w zaciszu.Polecam ten apartament na dluzsze i krotkie pobyty.


 
 

Adam
Dodano: 2013-08-16
Pobyt od: 2013-07-28 do 2013-08-08
 
 
    

Doskonałe miejsce jeśli ktoś szuka noclegu w Zakopanem - blisko centrum ale jednocześnie można "uciec" w góry z pominięciem Krupówek. W pokojach wszystko zgodnie z opisem a nawet więcej aby można było poczuć się jak w domu, bardzo czysto. Właściciel bardzo otwarty i pozytywnie nastawiony do gości. W pokojach znajduje się literatura i mapy dotyczące zakopanego i okolic dla osób które nie zaplanowały precyzyjnie wyjazdu.


 
 

welwy
Dodano: 2012-11-19
Pobyt od: 2012-11-10 do 2012-11-15
 
 
    

Było lepiej niż się spodziewałem. W lodówce czekało mleko, na półce kawa, herbata, płatki śniadaniowe. W łazience szampon do włosów. Oj, długo by wymieniać. Super czysto. Nie słychać ulicy. Z okna widok na Giewont, a przy okazji na samochód, który stał bezpiecznie zaparkowany. Właściciel dyskretny i bardzo życzliwy. Dzieci zachwycone, rodzice wypoczęci. Czego chcieć więcej. Polecam z całego serca !


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie